Om babybog.dk

Tanken bag babybog.dk er skabe jeres helt egen babybog til alle jeres uforglemmelige minder. 

Billeder siger mere end ord, og hvert billede fortæller en unik historie. En forevigelse af et særligt øjeblik. Et kort sekund, der aldrig vender tilbage. Mit ønske er at hjælpe andre med at samle nogle af de allerbedste øjeblikke fra deres børns første leveår gennem en smuk og personlig babybog i eksklusiv kvalitet. En personlig, illustrativ fortælling, der tåler at blive læst igen og igen.

Jeg er selv mor til to, og ideen til babybog.dk opstod, da jeg under min første barsel ledte efter den traditionelle ”Barnets første år”. Jeg havde en romantisk forestilling om, at jeg skulle sidde og hygge med bogen, når babyen sov – lige som min mor havde gjort ved min bror og mig. Men det gik hurtigt op for mig, at i den virkelige verden er tid en flyvsk størrelse, som har det med at forsvinde mellem hænderne på dig under en barsel.

I min egen søgen efter babybøger erfarede jeg, at langt de fleste lagde op til rigtigt meget tekst og kun få billeder, eller i hvert fald kun meget lidt plads til billeder. Og hvor får man overhovedet printet billeder i dag? Opgaven med babybogen blev pludselig meget overvældende.

Med min baggrund som grafisk designer lavede jeg derfor min egen babybog fyldt med billeder, og den idé har siden udviklet sig til babybog.dk – et sted, hvor du kan lave din egen personlige babybog med masser af billeder og korte tekster. Og når du er færdig, trykker vi bogen, binder den smukt ind og sender den direkte til din postkasse. Nemt og hurtigt.

Hvis du ligner mig bare en smule, så har du heller ikke meget tid i din barsel. Derfor har jeg gjort det nemt for dig at lave din babybog. Du skal bare vælge en skabelon og løbende uploade dine udvalgte billeder med en kort beskrivelse – så klarer vi resten.

Rigtig god fornøjelse!