Opret en profil, det er ganske gratis

Det koster ikke noget at oprette en profil. Du kan frit uploade alle de billeder du vil. Du betaler først når bogen, sendes til tryk.

Når profilen er oprettet, kan du løbende gemme hvert et skridt på vejen. Fra graviditeten og den voksende mave, til fødslen og alle de unikke stunder, der følger efter: Den første kravletur over gulvet, de første skridt, den første tand og alle de andre særlige øjeblikke. Upload, og gem dine billeder i babybog.dk, når det passer dig.

Bogen er inddelt i måneder og guider dig nemt igennem det første år og alle de vigtige milepæle. Dit barn vil elske at se sin egen historie – også som voksen. Derfor er en helt personlig babybog en værdifuld gave til dit barn.
Og fordi vi elsker at sende babybøger ud til jer, er der er altid fri fragt.

Lærredudgaven koster 650 kr.
Læderudgaven koster 950 kr.

God fornøjelse

 

Klik her for at læse mere om hvordan Babybog.dk fungerer.

 

 

Vælg mellem lærred og læder

Lærred

Vi bruger førsteklasses 100% bomuldslærred, som er vandafvisende og meget slidstærkt. Det gør det særdeles velegnet til at modstå smuds fra små nysgerrige fingre. Lærredet fås kun i farven beige, da denne farve forlænger holdbarheden af produktet, selv ved flittig brug.

Læder

Læderet er kalveskind og vil derfor over tid få patina og blive en smule mørkere. Det gør, at ikke to bøger er ens, og du vil opleve, at din bog med tiden vil få et mere unikt udseende. Læderet kan variere i struktur og farve på samme stykke skind, og der kan også forekomme små mærker på skindet. Det er resultatet af et levet liv og er med til at give læderet et charmerende og råt look.

Trykt i Danmark

Babybogen bliver trykt på 130 g silkemat papir i den fineste kvalitet og med en smule struktur. Det giver alle dine skønne billeder lidt ekstra glød – selv hvis billederne ikke er i den højeste opløsning. Papiret er mærket med FSC-logo og EU-blomsten, hvilket betyder, at du er med til at mindske miljøbelastningen, når du vælger en babybog fra babybog.dk.